Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Defterdarlığımızda 35. Vergi Haftası kutlandı.

Atatürk Büstüne Çelenk koyma töreni

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, birim amirleri, Defterdarlığımız personeli, serbest meslek kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Atatürk büstüne çelenk koyma ve İstiklal Marşı okunması töreni yapıldı.

35. Vergi Haftası Münasebetiyle Vali Yardımcılarımızı Ziyaret

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, Defterdar Yardımcımız Yunus DAŞTAN ve Fevzipaşa Vergi Dairesi Müdürümüz Alaattin ALTUNDAĞ Vali Yardımcımız Ömer ÖZBAY’ı makamında ziyaret etti.

35. Vergi Haftası Münasebetiyle S.M.M.M.O Ziyareti

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, Defterdar Yardımcımız Yunus DAŞTAN ve birim amirleri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim ettiler.

35. Vergi Haftası Münasebetiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ziyareti

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, Defterdar Yardımcımız Yunus DAŞTAN ve birim amirleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim ettiler.

Vergi Haftası Münasebetiyle Ticaret Borsası Ziyareti

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, Defterdar Yardımcımız Yunus DAŞTAN ve birim amirleri Ticaret Borsasını ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim ettiler.

Vergi Haftası Münasebetiyle Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

35. Vergi Haftası kapsamında Defterdarımız Kemalettin ÇETİN, Defterdar Yardımcımız Yunus DAŞTAN ve birim amirleri Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim ettiler.

Vergi Haftası Münasebetiyle Kurumumuzda Kızılay Kan Bağışı Gerçekleştirildi